Sation – Plenty Of Frogs

Sola skin på hovudstaden i dag og eg er inne og pleiar ein vond hals og planlegg å ta knekken på ein støvkoloni som har slått seg ned i vinduskarmar og i alle krinklar og krokar som kan tenkast å finnast i denne vesle leiligheta eg bur i. Sol kan eg nyte når eg skal på ferie om eit par veker. Då har eg ikkje tenkt å vera sjuk. Berre så det er sagt.

Men no er det lakk denne bloggen handlar om, så i dag vil eg vise ein grøn lakk frå Sation som har det morsomme namnet Plenty Of Frogs. Den har ein litt ubestemmeleg grønfarge som er vanskeleg å fange med kamera. MEN, det eg verkeleg likar med denne er dette fine sølvskimmeret. Veldig fin grøn lakk, som dessverre gjorde neglane mine grøne sjølv etter at den var fjerna, men det er heldigvis mykje betre no. Men det kan vera greit å ha det i tankane.

plentyoffrogs

 

To lag over basecoat, toppa med Poshé hurtigtørkande overlakk.

 

Translate: Isn’t this polish fun? I love the silver shimmer in it. This is two coats topped with Poshé topcoat. The only negative I have for this polish is that it stained my nails, so they were still green when it came off. So keep that in mind if you wear your nails naked from time to time (I don’t so it doesn’t matter to me).

Reklame
Dette innlegget vart posta under Sation og merkt , , . Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s