NOTD – My Purr-Fect stud

Denne veka har eg brukt mykje tid på å leita opp mine eigne bileter på andre sine nettsider. Er det noko som legg ein rimeleg kraftig dempar på blogglysta så er det når andre stjeler mine eigne bileter av mitt eige arbeid som eg har brukt mykje tid og pengar på. Det var ikkje før på fredag at eg orka å setje meg ned med neglelakken igjen. Og først i dag orka eg ta bileter og laste dei inn på pcen.

Så før eg viser dykk bileta så vil eg berre understreke at gjenbruk av desse bileta utan tillatelse frå meg er fullstendig ulovleg og vil koste deg pengar! Er du ute av stand til å produsere noko eige som du kan publisere på internett foreslår eg at du finn deg ein annan hobby!

Uansett. Dette er China Glaze – Purr-Fect Plum  med pynt frå H&M – Purple Glaze og sølvfarga metal studs.

 

 

Og eit siste bilete:

 

Eg vil gjerne få understreke at det er heilt fullstendig lov å la seg inspirere til å lage ein heilt kliss lik manikyr, men vil du leggje det ut på internett så ta dine eigne bileter. Link gjerne til blogginnlegget du blir inspirert av.

Det er også heilt lov å skrive om bloggen min, men vil du bruke mine bileter i den samanheng så send meg ein mail (adr. oppgitt til høgre i margen) og avklar det først. Ønskjer du å «pin a photo to pinterest», gjer gjerne det så lenge lenka til bloggen følger med.

Skulle nokon finna mine bileter på Instagram/weheartit/tumblr etc. tips meg gjerne om det på e-post eller på facebooksida til bloggen.

Translate: This week I have spent looking up my own copyrighted photos on other people’s pages on the internet. This makes me so angry and tired I almost wanna quit blogging. So for the record I just want to remind everyone that stealing other people’s photos/work and re-posting without permission is illegal. I know most of you don’t steal, but ufortunately I keep finding my own photos on Instagram/weheartit/tumblr with the watermark removed. If you suspect that you see my photos on pages, not posted by me, please message me via gmail (adress on the right side) or my facebook page. Thank you!

Anyway, this is my latest mani, using China Glaze – Purr-Fect Plum and the purpe glitter polish Purple Glaze by H&M. Also used some silver metal studs. 

Reklame
Dette innlegget vart posta under China Glaze, Glitterlakk, H&M, NOTD og merkt , , , , , , . Bokmerk permalenkja.

6 Responses to NOTD – My Purr-Fect stud

 1. weet0s seier:

  Hei. Hvis du bruker vannmerke er det lurt å legge det sånn at det treffer litt av motivet. At det treffer litt av den ene neglen f.eks. mye vanskeligere å klippe vekk da:)
  For øvrig finnes det en måte å gjøre det sånn at bilder ikke kan stjeles, ved at man legger et helt gjennomsiktig bilde over det du vil vise frem.

  Håper dette kan hjelpe deg litt.

 2. weet0s seier:

  Hei. Hvis du bruker vannmerke er det lurt å legge det sånn at det treffer litt av motivet. At det treffer litt av den ene neglen f.eks. mye vanskeligere å klippe vekk da:)
  For øvrig finnes det en måte å gjøre det sånn at bilder ikke kan stjeles, ved at man legger et helt gjennomsiktig bilde over det du vil vise frem.

  Håper dette kan hjelpe deg litt.

  • vakkerlakk seier:

   Takk for tips. Eg har vurdert å legge vannmerket litt over motivet, men syns det ødelegger litt. Men dog, ødelegg kanskje meir at folk stjel. Lika forslaget om å legge eit gjennomsiktig bilde over, men korleis gjer ein det?

   • weet0s seier:

    Lærte det en gang for maaaange år siden på skolen, men det er dessverre gått i glemmeboken! Noen med mer peiling enn meg på webdesign vet det garantert! Uansett, du trenger ikke ha et stort vannmerke over motovet, og trenger ikke ligge over hele neglen. Hvis det bare rører toppen på neglen eller ligger på en slik måte at det blir vanskelig å klippe vekk, uten å ødelegge bildet, er det nok.

 3. Kjersti seier:

  Dette var lekkert på flotte neglar 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s